Πολλές φορές, είτε από χόμπι, είτε για επαγγεματική χρήση ψάχνουμε φωτογραφίες που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να έχουν πνευματικά δικαιώματα και χωρίς να χρειαστεί να πληρώνουμε συνδρομές. Δείτε εδώ τα 8+ καλύτερα sites με Royalty Free Εικόνες που διαθέτουν όλες τις φωτογραφίες και wallpapers τους δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση κι αν ενδιαφέρεστε.

#1 Unsplash

Μια σελίδα γεμάτη φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από επαγγελματίες και ημιεπαγγελματίες φωτογράφους. Στο Unsplash υπάρχουν πάνω απο 300.000 φωτογραφίες και περισσότεροι απο 50.000 φωτογράφοι. Η σελίδα έχει συλλογές (collections) που μπορείτε να ψάξετε ανά θέμα, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας συλλογές φτιάχνοντας ένα λογαριασμό.

#2 Gratisography

Αν ψάχνετe φωτογραφίες με ιδιαίτερο στυλ τότε ρίχτε μια ματιά στο Gratisography. Πρόκειται για μια συλλογή φωτογραφιών από τον ταλαντούχο φωτογράφο και γραφίστα Ryan McGuire. Δεν έχει ούτε τόσο μεγάλη ποικιλία, ούτε και τόσο μεγάλο περιεχόμενο όσο άλλες σελίδες αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά καθώς ανανεώνεται κάθε βδομάδα.

#3 Morguefile

Αυτός ο ιστότοπος είναι επίσης κάπως διαφορετικός. Στο Morguefile οι φωτογραφίες δεν είναι επιμελημένες και δεν παράγονται τόσο επαγγελματικά όσο στο Unsplash ή τη Gratisography. Θα βρείτε εικόνες απο απλούς ερασιτέχνες φωτογράφους που φωτογραφίζουν αντικείμενα της καθημερινής ζωής. Το Morguefile δεν είναι το μέρος για να βρείτε μεγάλες εικόνες κεφαλίδας υψηλής ποιότητας , αλλά εάν χρειάζεστε μια απλή δωρεάν φωτογραφία ενός παιδιού που βουρτσίζει τα δόντια του τότε σίγουρα είστε στο σωστό μέρος.

#4 Pixabay

Στο εξελληνισμένο περιβάλλον του Pixabay θα βρείτε πάνω από 1,8 εκαττομύρια φωτογραφίες, illustrations, γραφικά και ακόμη και βίντεο! Μόλις βρείτε την εικόνα που επιθυμείτε μπορείτε να την κατεβάσετε στην ανάλυση που επιθυμείτε.Διατίθεται και σε εφαρμογή για iOS.

#5 Stockvault

Το Stockvault είναι μια ακόμα μεγάλη πηγή δωρεάν φωτογραφιών, wallpapers και textures. Η συλλογή είναι μόνο περίπου το ήμισυ του μεγέθους του Unsplash, αλλά είναι καλά επιμελημένη και έχει καθημερινές νέες προσθήκες. Αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης μια καλή μηχανή αναζήτησης καλά οργανωμένη για την περιήγηση ανά κατηγορία.

#6 Pexels

 

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να ανεβάσουν φωτογραφίες εδώ! Μπορείτε να ψάξετε για κάτι συγκεκριμένο ή να ψάξετε μέσα σε θέματα και κατηγορίες που υπάρχουν ήδη.Θεωρείται η ιδανική σελίδα για web designers καθώς διαθέτει πολλές φωτογραφίες που αφορούν συσκευές και interface. Επίσης έχει κατηγορία με space photography (η μόνη εξαίρεση σε μερικές φωτογραφίες που είναι από τη NASA, οπότε έχουν περιορισμένη χρήση).

#7 Picjumbo

Το Picjumbo δημιουργήθηκε από έναν 24χρονο φωτογράφο. Το PicJumbo είναι τώρα μια ακμάζουσα ελεύθερη κοινότητα φωτογράφων με μια μεγάλη ποικιλία από όμορφες δωρεάν φωτογραφίες.

#8 Pikwizard

Εκτός από μια τεράστια συλλογή από μοναδικές εικόνες , το Pikwazard προσφέρει επίσης μια online εφαρμοφή σχεδίασης που σας επιτρέπει να κάνετε βασικές επεξεργασίες όπως την προσθήκη κειμένου πριν από τη λήψη της φωτογραφίας.

#9 Rawpixel

Το Rawpixel ισχυρίζεται ότι έχει την πιο ποικιλόμορφη συλλογή φωτογραφικών αποθεμάτων στη βιομηχανία - και μπορεί να είναι αλήθεια. Έχουν επίσης vectors , PSD mockups και περιεχόμενο δημόσιου τομέα, όπως διάσημες ιαπωνικές εκτυπώσεις ξύλινων πάνελ.

#10 Reshot

Περισσότερο από μια απλή συλλογή φωτογραφιών, το Reshot είναι μια κοινότητα. Στόχος τους είναι να δώσουν στους αναδυόμενους φωτογράφους μια πλατφόρμα για να μοιραστούν τη δημιουργικότητά τους με εκείνους που την χρειάζονται. Οι επιμελημένες συλλογές τους είναι εκτεταμένες, εντυπωσιακές και εντελώς δωρεάν

 

No thoughts on “8+ ιστοσελίδες με Royalty Free Εικόνες”

Αφήστε το σχόλιό σας

Απάντηση προς Some User