Το ξέρατε ότι η γνωστή σε όλους εφαρμογή Viber μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογίστη σας ή στο tablet;Με το Viber Desktop μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν κλήσεις και να στείλετε δωρεάν μηνύματα προς όλους χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας ως ID.

Κατεβάστε το Viber Desktop εδώ

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή και εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας θα σας αποσταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης στην mobile εφαρμογή. Μόλις ολοκληρωθεί η πιστοποίηση θα βρείτε όλες σας τις επαφές συγχρονισμένες μεταξύ του Viber και Viber Desktop. Οι εφαρμογές είναι αρκετά έξυπνες έτσι ώστε τα μηνύματα και οι κλήσεις που σας στέλνουν να καταγράφονται μεν σε όλες σας τις συσκευές αλλά να ειδοποιήστε μόνο σε αυτήν που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή.

Με το Viber Desktop μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν κλήσεις και να στείλετε δωρεάν μηνύματα προς όλους χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας ως ID. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή και εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας θα σας αποσταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης στην mobile εφαρμογή. Μόλις ολοκληρωθεί η πιστοποίηση θα βρείτε όλες σας τις επαφές συγχρονισμένες μεταξύ του Viber και Viber Desktop. Οι εφαρμογές είναι αρκετά έξυπνες έτσι ώστε τα μηνύματα και οι κλήσεις που σας στέλνουν να καταγράφονται μεν σε όλες σας τις συσκευές αλλά να ειδοποιήστε μόνο σε αυτήν που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή.

Κατεβάστε το Viber Desktop εδώ

 

No thoughts on “Viber Desktop - To Viber στον υπολογιστή σας”

Αφήστε το σχόλιό σας

Απάντηση προς Some User