Μάθετε αν έχουν παραβιαστεί οι κωδικοί σας σε διαρροή δεδομένων στο διαδίκτυο

Firefox Monitor

Το Firefox Monitor σάς επιτρέπει να μάθετε αν έχουν κλαπεί οι ιδιωτικές σας πληροφορίες (όπως το email σας , κωδικοί κτλ) στα πλαίσια μιας διαδικτυακής παραβίασης δεδομένων. Εσεις απλά συπληρώνεται το email σας στην υπηρεσία Firefox Monitor και ενημερώνεστε αν τα στοιχεία σας έχουν κλαπεί.

Σε περίπτωση που έχετε πέσει θυμα κλοπής κωδικών αλλάξτε άμμεσα τους κωδικούς σας σε διαδικτυακές υπηρεσίες (πχ facebook , google κτλ). Αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες τότε με την διαρροή ενός και μόνου κωδικού υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσει προσβαση κάποιος κακόβουλος σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε

Περισσότερα...

8+ ιστοσελίδες με Royalty Free Εικόνες

Πολλές φορές, είτε από χόμπι, είτε για επαγγεματική χρήση ψάχνουμε φωτογραφίες που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να έχουν πνευματικά δικαιώματα και χωρίς να χρειαστεί να πληρώνουμε συνδρομές. Δείτε εδώ τα 8+ καλύτερα sites με Royalty Free Εικόνες που διαθέτουν όλες τις φωτογραφίες και wallpapers τους δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση κι αν ενδιαφέρεστε.

Περισσότερα...